18 Ağustos 2007 Cumartesi

Electronicam'dan Çadır Manzaraları.


“O İŞ” BU FESTİVALDE MUTLAKA OLUCAK!!!

Elektronika Alternatif Müyzik Festivali’nin en şey çadırlarından birini dikmiş olan Damla Başla (18,5) “hem iş hem kültür” konseptinin altını çizerek karnında kelebekler uçuşturacak müstakbel böyfiröndüne cinsel çağrışımlı çağrıda bulundu: “Haşikibin olsun elektronika olsun geliyorum her türlü iki senedir etkinliklerime fakat hala en ufak bi şekilde dahi ıslanmadım. Arzulanmak, kızlıktan kadınlığa yatay geçiş yapmak benim de hakkım. Lüffen artık ama” dedi.


GRUP ELEMANLARINI ÇADIR YUTTU… MU YOKSA?


Funk Jazz tandanslı Arenbi bazlı multi culti garage elektronik deneysel müyzik yapan Türkiye’nin ilk yerel tatlar barındıran saykodelik vakvak pedallı grubu “Leniffer Jopez”i duydunuz. Duymuşunduzdur. Duydunuz yani artık. Onlar işte “headliner çıkıcaz abi konsere, yok hoca sub grup olarak sahne alıcaz söz verildi, olur mu dostum organizasyondaki arkadaş tanıdık bizi gece 10’da çıkarıcak lafı mı olur bunların?” derken komple birbirlerine girdiler. Girince de çevreden hemen zartdanak yorum da geldi tabi: “Abi adamlar sınır dışı iş yapıyolar, al işte yine enstelasyon halindeler. Aşmışlar tabi. Kesin bişi alıyolar, normal kafayla bunu yapamazsın zaten”




BUĞRU ARABANIN ANAHTARLARINI ÇALMIŞ, KAÇILIN!!!!

Aynen. “Baba anahtarları lüffen diyorum bak verirsen yeminle diyorum bak en ufak bi çizik olmaksızın üç ay sonra bütün etkinliklere katıldıktan sonra lüffen bak yeminle geri getiricem diyorum bak” şeklinde yalvar yakar olan Buğru babasının hiper tansiyon ilacının dozunu dörde katlamak suretiyle kendisini uyutup yallah şoför gazında konsere akın etti. Buğru “geberesiye kankisi” Cemreşit’le yaptıkları uzun etkinlik listesini tamamladıktan sonra mobilize otomize ve portatifize olmak kaydıyla ver elini Kaçkar Dağları’nda düzenlenecek Safari lezzetindeki Mountain House Party-2007’ye damlayacak. Önünde durmayın.
















SİNEMCİM’İN KEDİSİ SPOT IŞIKLARINA BAKA BAKA ÇADIRINI BULDU…


Sinemcim bu, her yere getiriyor canımsı kedisi Tırnav’ı ya, sen hayvan kaç ama aynen başlıktaki gibi dolana dolana bul çadırı. Anfilerin arasına işeyince, yere dökülmüş imamın abdest suyu hararetindeki biraları içince, pıramasyon tişörtlerin arasında uyuyunca böyle bişey olmuş hayvanın etiğine tabi. “Fuckaaav” diyo da başka bişey demiyo. Patisi düğümlenmiş garibin.


Yazan: Alper Atalan