18 Ekim 2007 Perşembe

FLAŞ...FLAŞ... FLAŞ... "ELE VERİR TALKINI KENDİ YUTAR SALKIMI"

ÜLKEMİZİN AMERİKA'DAKİ YÜZÜ OPRAH SHOW'A BİLE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK ÇIKAN SAĞLIKLI YAŞAM KONUSUNDAKİ KİTAP KÖŞE YAZISI VE TV PROGRAMLARIYLA TANINAN ÜNLÜ TÜRK CERRAHI PROF MEHMET ÖZ'ü HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ...
"Hayatım, kuru incirle hindiba karıştırıp labada dolmasıyla beraber yememiz gerekiyomuş, Mehmet Öz TV de öyle dedi. Amarikalılar bile kendisinin sözünden çıkmıyo. Koskoca Oprah ona sormadan bir susam tanesi kadar dahi yiyecek koymuyo ağzına" gibisinden diyaloglara yol açan sağlıklı yaşam hocası Mehmet Öz çeşitli gazetelerce yurdumuzda da promosyon olarak dağıtılmış "Siz" Adlı kitabıyla neredeyse tüm dünyada tanınan saygın bir bilimadamı ve başarılı bir showmen (Showbusinnes alanında faaliyet gösteren kişi)
Öyle ki, katıldığı bir Oprah Show da minik bir kamera yutarak kameranın içindeki yolculuğunu Oprah Winfrey'in stüdyo seyircilerine canlı olarak göstermesi bir tolk showda ilk kez karşılaşılan dahiyane bir buluş olarak kabul ediliyor.
Gelgelelim Kaliforniyalı Milvakili filanlı obezleri dış görünümüyle kandırabilir, hatta içine kamera atıp iç görünümüyle de kandırabilir. Ama bizi kandıramaz ne dış, ne iç orta bi görüntüsünü yakaladık biz, yani fanilasız çıplak bir anını... İşte acı gerçek bu. Şimdi evde carcarcar kocalarının sevgililerinin başını "Göbekleniyosun az iç az ye" diye yiyen hanımlara soruyoruz, bu mudur, böyle mi olalım?
Ver ordan rakıyı o zaman, balık bitti mi yav, tahin helvası vardı dolapta o nooldu... Getir aşkım... Yalan böyle şeyler canım... Baksana şu resme... Bu bitince kokoreç yemeye çıkalım mı. Buz gibi bira felan... ahaho... Üç günlük dünyada. Hiç...