28 Kasım 2007 Çarşamba

SONUNDA BU DA OLDU: BİR KEPÇE KENDİ İPİNİ KOPARDI

Su ve kanalizasyon borularını patlatıp elektrik ve telefon kablolarını kopararak dehşet saçmayı sürdüren kepçelerden birisi sonunda kendi ipini kopardı.
Yırtıcı Gourup'un belediyeden dağıttığı ihalaları gapıp Üzeyir Tomakioğulları Müteahhidlik ve Ayılık şirketine taşeron olarak devreden ordan da Şeyhmuz Guppak Makihina Pargı Hertürlü Kiralıh İnşahat Araci Müessesine aktaran organizasyon dün öğle saatlerinde Şeyhmuz Guppak Mahina Parkında önce çaycı olarak işe girip ardından Tozer Operadörü olmaya hak kazanan Cemal Surdudu'nun kaynıyla iddia kuponu konulu kavgasına sahne oldu. O hırsla dozerini kapan Cemal Surdudu önce kaynı Zekeriya Odunar'ın evini ardından akrabası Misbah Odunar'a ait "Misbahlar Nalburiyesi" ni yıktı. Avrupa Yakasının telefon kablolarını da kopartan Cemal bir de sirk çadırı altına aldı.
Yırtıcı Gourup İnternational Constr. Corp dan açıklama yapan bir yetkili, "olayla bizim ilgimiz, dozer operatörü genelde cahil, eğitim şart" dedi. "Biz hızzmet peşindeyiz, ihalaları hakkaden firmalar alıyor, denetleniyor." diye devam eden yetkili "Benim çocuklarım London da Sayns politik okuyor, dozer operatörlerini de okutmak lazım tabii" şeklinde konuştu.