3 Eylül 2009 Perşembe

BU HAFTAKİ SIKILHAN'DAN HIRGÜRKANLI BÖLÜM:

- Alo Sıkılhan kardeş, aç 3G’yi kafaları tokuşturalım... Alo Hırgürkan ben, reis... Alo... Bak açmadıysan sen kaybedersin. Gündemden düşmek bilmeyen hunhar bir cinayetle ilgili bazı açıklamalar yapıcam.
- Sen de mi?
- Ne demek sen de mi? Biz bu alemlerin adamı diil miyiz lan? İnfaz timleri, mafyalar şeysi, türlü çeşitli yırtıcılık, örtbas ve cebellezi işlerine bakmıyo muyuz. Cukka patlatıp kelle almıyor muyuz? Gerektiğinde ekmee ve namusu için bileğiyle yüreğiyle, çocuklarına bir baba, kadınına mertçe, delihanlı gibi...
- Kesikbaş cinayeti mi?
- O konuda herkes söyledi söyliceeni olm, ortamda namusluyla vazife yapan gerek tıp mensupları gerekse olayda emeği bulunan personeller ve yüce yargı yaralanmaya çalışılındı gibi bazı izlenimlerin oluşmasına yol açılmıştır bugün. Herneyse geçmiş mevzuu o. Hani benim o olaya karışıp bi şekilde bi ün kazanıcağım yok. Bizim olayımız daha acanaip: Pedere Siyah Fosfogen Minibüs yüzünden borcu olan bi şerafsiz vardı, kendisine naapsa beğenirsin.
Etekgiydirdibaldırındanbıçaklattıkasaptokacıyladövdümermiyiağzınaverdinamluyudötünesoktumermimanyağıyaptıcırıncıblaksoyupmeydanlardabenşerafsizimdiyebağırttırdı
- Hayır işte bilemedin hiç birisi diil. Kendisini TEM yolu kenarında boş bir araziye götürüp yırtıcı kuşa gagalattı. Yırtıcı kuş bunu yırta yırta gagaladı da gagaladı... Aslında babam “Bu klasik olucak, bir vaşak bulup ona pençelettirelim ipneyi, bize borç takmak neymiş alemler görsün, namımız yürüsün” dedi ama. Tee Afrikadan bu iş için getirttiğimiz vaşağı vazifesini yapamadan abimgil vurdu.
- Niye vaşağın da mı size siyah iri bi araçtan ötürü borcu vardı?
- Dalga geçme yavşak. Hayvan yolda aç kalmış abimgil buna yaklaşınca ıstırdı çocuğu. Abim de üzerine düşeni yaptı mecbureten. Hayvanı Kolombiya’dan getiren kurye şöför “Abi ben nerden biliyim vaşak ne yer? Bolu’da mola verdik kendisine taskebabı alıp önüne koydum dokunmadı. Sapanca yakınlarında Alabalık Tesisleri’ne girdik beş alabalık ısmarladım, kolası fantası, fındık lahmacunu... Hayvan yimedi. Yoluculuk tutuyo zaar, canı yemek çekmedi” dedi.
- Abin şöförü de vurdu...
- Yok abim vaşağa mermi yağdırdı... Kurye şöförü demo olsun diye yırtıcı kuşa yırttırdık. Baktık hayvan hakkaten işinin ehliymiş.
- Bak ne diycem bende insan yiyen bakteri var. Yırtıcı Gourup olarak ilgilenirseniz onlardan size verebilirim...
- Yok be aslanım “insan yiyen bakteri olayı” bizim alemlerde çok yankı uyandırmaz. Ne diycekler “Vay be Hırgürkan Reis’e bak, kendisine yanlış yapan adamı bakteriye yedirtti” saçma yani. “Piranhaya yedirtti” deseler bi parça..
- Ya ama benim dediğim et yiyen bakteriler piranhayı bile yiyo. O şekilde lanse edicen olayı.
- E sen nerden buluyosun bu bakteriyi. Rus.. Çin...Nedir menşei?
- Kendim yetiştiriyorum ayak parmaklarımın arasında. Ehe...
- Ulan var ya senin ayağını bacağını katil arılara sokturtmassam. Sen bekle haftaya bekle Afrika’dan iki kovan katil arı geliyo. O kovanları boşaltıcam üstüne, şerrafsiz. Sen kimle dalga geçiyosun yavuşak... Üstüne şekerli bişeyler sür bekle lan orda!