22 Nisan 2010 Perşembe

(BAG- ÖZEL) TAŞERON BOĞAZLAYAN ÇUKUR CANAVARI DEHŞET SAÇIYOR... ÇUKUR KAZIP ÜSTÜNÜ ÖRTMEYEN ALTI TAŞERON ÖLÜ BULUNDU!

İhaleyle çukur kazma işi kapıp, asla denetlenmeden dozerleriyle dehşet saçan, orayı kazarken burayı patlatan, burayı kazarken öbür tarafı delen, en fenası da deldikleri çukurları asla kapamayıp heryıl onlarca çocuğu çukurlarında ölüme terkeden gerizekâlıları bulup tek tek boğazlayan bir çukur canavarı ortaya çıktı...
Başlangıçta ölenlerin sıradan insanlar olduğu sanısıyla "Suç bizim değil taşerona virdik, onlar eşiyo çukurları, demek ki vatandaş da tikkatsizmiş çokurun içersine düşmüş" diyerek üzerlerinden suçu atma yarışına giren yetkililer, bulunan cesetlerin sorumsuz bazı taşeronlara ait olduğunu anlayınca bir seri katilin varlığını düşünmeye başladılar.
HERKES BAŞKA TARİF EDİYOR
Olayın netleşmesinden sonra araştırmaları derinleştiren yetkililer, taşeronları boğazlayan şahısla ilgili semt sakinlerinden bilgi toplamaya başladılar.
Ancak her bir tanık zanlıyı başka türlü tarif edince işler iyice karıştı.
ÇUKURLARDA ÖLEN ÇOCUKLARIN LANETİ Mİ?
Soruşturma giderek içinden çıkılmaz bir hal alırken semt sakinleri arasında çukur canavarının doğa üstü bir yaratık olduğu söylentisi yayılmaya başladı.
Halka 1ve 2 filmlerini örnek veren bir semt sakini "Bence huzursuz çocuk ruhları öte alemden bize bişey anlatmaya çalışıyor" şeklinde konuştu...
"Dayhart 3" filmini örnek veren bir yetkili ise"Kişi veya kişiler adaletin pençesinden kaçamıyacaklar, sorumlular muhakkak cezalarını bulacaklardır" dedi. (Vâmık Reçel BAG)