2 Ocak 2011 Pazar

ERZURUM'DA BİR AİLENİN YANLIŞLIKLA 1971'e GİRDİĞİ ANLAŞILDI


(Bag Özel) Yeniyıl'ın ilk tuhaf haberi Erzurum'dan geldi sevgili BAG'cılar.
1 Ocak sabahı günün ilk ışıklarıyla uyanan Erzurumlu Çetrefil Ailesi gözlerini 1971 yılında açtı. Durumun farkına varan baba Suat Çetrefil, 1971'den güçlükle çıkıp postaneye giderek jandarmaya telefon etti.
Telefon üzerine olay yerine gelen ekipler gördükleri manzara karşısında hayret etmekten kendilerini alamadılar.
İLKÖNCE MİNİK YAVRU SUDENAZ KURTARILDI
Ailecek 1971'e girip mahsur kalan Çetrefil Ailesi'den ilkönce minik Sudenaz, çevre sakinlerinin alkışları ve gözyaşları arasında bir itfaiye erinin kucağında 2011'e girdi. Daha sonra tansiyon hastası babaanne Rüveysa Çetrefil, olası bir şok durumuna karşı önce 1983'e çıkarıldı, bir süre 2009'da bekletildikten sonra 2011'e alındı. Son olarak kurtarılan anne Teslime Çetrefil ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.
"GECE SİBEL CAN'A BAKIYORDUK; TELEVİZYONUMUZ RENKLİYDİ"
Olaydan sonra ifadesi alınan baba "Yılbaşı gecesi 2010'daydık. Ayıptır söylemesi cağ kebabı yedik, ben biraz alkol aldım, meyva fındık fıstık. Hanımınan akrabaları arayıp konuştuk, hatta televizyonda Sibel Can'a bakıyoduk, televizyon renkliydi. Sabah bi kalktık 1971'e girmişiz, nasıl oldu biz de anlamadık" şekinde konuştu.
UZMANLAR NE DİYOR?
Herzaman olduğu gibi uzmanların her biri başka bişey söylüyor. Zaman sıçraması, karadelik felan diyen de var, "sahte rakıdan olmuştur" diye kesin konuşan da var. Telefonda tarihi 1071 anlayıp Malazgirt Savaşı mevzuuna giren uzman bile oldu. Sadece iki uzman aynı konuda fikir birliğine vardı. Buna göre; talihsiz aile bir soba zehirlenmesi yaşamış olabilir. Karbon monoksit fazlasının bilinç bulanıklığı ve hallüsinasyonlara yol açması mümkündür. Hadi ordan.