16 Ocak 2012 Pazartesi

ÖZEL KASKAL SİGORTA İYİ GÜN DOSTUNUZ. SADECE PARA VİR BAŞINA BİR İŞ GETİRME O DAKKA TANIMAM. PARA VİR PRİM ÖDE. SADECE VİR... GELECEK DE BİR GÜN GELECEK O GÜN DE VİR... AMA SAKIN BİZDEN BİŞEY İSTEME YOKUŞUN KRALI NEYMİŞ GÖRÜRSÜN...

Çocuktan alkol raporu istediler


11 Yaşındaki Öğrenciden Alkol Raporu İstediler

Ankara’da Doğa koleji öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yapınca yaşları 5 ile 17 arasında değişen 6 öğrenci yaralandı. Veliler henüz birinci şoku atlatamadan ikinci bir şok daha yaşadılar. Kaza sonrası sigorta şirketi 11 yaşındaki kız öğrenciden alkol raporu istedi.

Türkiye’nin En Büyük Şikayet Portalı Şikayetvar’a gönderilen bir şikayet traji komik bir olayı ortaya çıkardı. H.K. gönderdiği şikayetinde 11 yaşındaki kızından alkol raporu isteyen sigorta şirketini eleştirdi.

Okul Servisi Kaza Yaptı Kızımdan Alkol Raporu İstenildi

Ankara'da Doğa Koleji öğrencilerini taşıyan servis minibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada yaşları 5 ile 17 arasında değişen 6 öğrenci yaralanmıştı. Çılgına dönen öğrenci velileri ikinci bir şok daha yaşadı. 11 yaşındaki kız öğrenci babası H.K. gönderdiği şikayetinde yaşadığı olayı şöyle aktardı:

“Kızım geçirdiği trafik kazası sonrası acil müdahalelerin ardından, gözünün yanındaki kaza nedeni ile oluşan kesiğin tedavisi için götürdüğüm hastanede sağlık sigortam ile tedavi olduktan sonra , geri dönüş yaparak hastaneye para ödemek için 11 yaşındaki kızımdan kaza sonrası alkol raporu isteyen sigortayı bu vazife anlayışından ötürü tebrik ediyorum. Kazanın kızımı okuldan eve getiren servisin devrilmesi sureti ile gerçekleştiğini bildirmemiz üzerine vazgeçmelerini umarken bu kere de trafik kaza raporu ve kızım ile ilgili alkol raporu istenmesi üzerine gözyaşlarıma hakim olamadım.” (Vatan)

KONUYLA İLGİLİ: TAMAMI ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI ŞİRKETLERİ TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞ SOSYAL DEVLETİN ORTADAN KALKTIĞI BİR SİSTEMİN BELGESEL FİLMİ


Not: İnternetten türkçe dublajlı ve online olarak izlenebiliyor. Google da aramanız yeterli.